Groningen
Werfstraat 4, 9712 VN

Woonopp.

232 m2

Perceelopp.

162 m2

Stijlvol op pracht locatie!

Dit volledig gerenoveerde herenhuis is aan de rustige zijde van het lommerrijke Noorderplantsoen gesitueerd. Vanuit dit stijlvolle huis wandelt u in enkele minuten het gezellige en bruisende centrum van Groningen binnen.
Recent hebben de huidige eigenaren kosten noch moeite gespaard om een prachtig huis te realiseren. Klassiek gaat hier op doordachte wijze samen met modern. Stijlvolle elementen zoals bewerkte plafonds, mooie paneeldeuren en hoge raampartijen worden afgewisseld met een moderne luxe keuken, een uiterst stijlvolle “harmonica” schuifpui naar de tuin en via een app onder andere te bedienen tele-domatica.

Het herenhuis is van alle gemakken voorzien en heeft twee luxe en uitgebreide badkamers. Vanuit de charmante living kijkt u prachtig uit over het fantastische Noorderplantsoen met vijvers, mooie doorkijkjes en oude lommerrijke bomen.
Het herenhuis heeft een knusse stadstuin die via een achterom te bereiken is.
In de tuin bevindt zich een houten berging. De stadstuin is op slimme en prettige wijze via een spiltrap verbonden met een riant dakterras op de 1e etage.

Indeling:
Stijlvolle entree met granito vloeren, authentiek en gerenoveerd trappenhuis, moderne toiletruimte en meterkast.
De living met open (woon-)keuken is een lust voor het oog. Verbluffend royaal, licht en eigentijds! Het intieme zitgedeelte rondom de (gas-)haard met weids uitzicht over het tegenovergelegen park, gaat naadloos over in een ruime woonkeuken. De hoge plafonds met daklichten, de harmonicadeuren en de prachtige woonkeuken met werkeiland maken deze ruimte tot een genot om in te verblijven. Vanuit de woonkeuken loopt u direct het terras op van de gezellige stadstuin, hierdoor wordt “buiten” prettig vermengd met “binnen”.

Via het stijlvolle trappenhuis bereikt u de 1e etage. Hier bevinden zich de master bedroom met aangrenzende eigen luxe badkamer, met mooie inbouwkasten en met toegang tot het riante dakterras. Op deze etage zijn nog twee slaap-werkvertrekken, waarvan één in gebruik als ruimte voor wasmachine en droger.

Op de 2e etage bevinden zich eveneens 3 slaap-/werkvertrekken en een 2e luxe badkamer. Fraai glas in lood siert hier de overloop.

Bijzonderheden:
- Recent luxe verbouwd, stijlvol herenhuis;
- Mooie harmonie van klassiek met modern;
- Leuke stadstuin;
- 15 zonnepanelen;
- Luxe keuken en luxe sanitaire voorzieningen;
- Prachtige locatie aan het Noorderplantsoen;
- Berging via achterom te bereiken;
- Stadstuin en riant dakterras;
- Wandelen naar het gezellige centrum van Groningen.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert