Westeind 22, 9471CN ZUIDLAREN

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

1.175 m2

Omschrijving

Wonen aan één van de karakteristieke brinken in het centrum van Zuidlaren is al prachtig maar als dat dan ook nog eens kan in een jong, comfortabel, groot en duurzaam huis maakt dat het in onze beleving uniek. In 2014 werd hier met veel zorg voor de juiste verhoudingen en materialen een mooi en degelijk woonhuis gebouwd. In dezelfde stijl en van vergelijkbare kwaliteit kwam er bovendien een multifunctioneel bijgebouw bij. Met gepaste trots mogen wij dit bijzondere aanbod namens de huidige eigenaar te koop aanbieden.

Het huis is levensloopbestendig zoals we dat noemen, dus met een slaapkamer en een badkamer met bad, douche, wastafel en wc op de begane grond. De living bestaat uit een L-vormige ruimte, is groot en van hieruit kijkt u op de eerder genoemde brink met oude bomen waar met regelmaat een kudde Drentse schapen staat te grazen. De halfopen keuken (en bijkeuken) vervolgens aan de achterzijde met in de achtergevel een schuifpui naar de tuin. De keuken is van alle gemakken voorzien, denkt u hierbij aan onder meer een stoomoven, vaatwasser, riante koelkast met vershoudlade en een close-in boiler. Vervolgens op de etage drie slaapkamers (vierde eenvoudig mogelijk) en de tweede badkamer met bubbelbad, douche, wastafel en wc. Dit alles te bereiken via de ruime overloop met vide. Tenslotte zien we een via een vlizotrap te bereiken grote bergzolder onder de kap.

Het bijgebouw met carport biedt allerlei mogelijkheden. Een heerlijke en comfortabele werkplek, een luxe verblijf voor uw gasten of leuke extra ruimte voor oudere kinderen. Er zit een keuken in die nagenoeg nooit gebruikt is, de onderdelen van de vaatwasser zitten nog in het plastic! De badkamer (ook op de begane grond) is voorzien van een douche, wastafel en wc. En dan hebben we op de etage ook nog eens een kleine dertig vierkante meter aan extra ruimte plus een zolder boven het deel van de carport. Het eigen cv-systeem met op de begane grond vloerverwarming houdt het op de koudere dagen ook hier comfortabel warm.

De tuin is opvallend groot en nu zeer onderhoudsvriendelijk ingericht met relatief veel bestrating. Hoewel dit voordelen heeft kunt u dit naar eigen inzicht uiteraard groener maken door middel van aanleg van borders en de aanplant van planten, struiken, leilindes, e.d. Achter het huis staat een fraaie, rietgedekte overkapping waaronder het op de bijvoorbeeld warme dagen heerlijk toeven is. Ruimte voor meerdere terrassen zoals u dat zelf voor u ziet is er in ieder geval in overvloed.

Denkt u eraan om in één van de meest gewilde plaatsen in het noorden van Drenthe te gaan wonen, op loopafstand van voorzieningen en op fietsafstand van de meest uitgebreide natuurgebieden? Dan mag u dit huis niet missen!

Bijzonderheden:
- Zeer energiezuinig, huidige voorschot ligt rond €150,- per maand!
- Ramen boven voorzien van verduisterende zonwering.
- Elektrische poort.
- Camerasysteem aanwezig.
- Kunststof kozijnen.
- Fraaie regenwaterafvoeren.
- 12 zonnepanelen.
- Oppervlakte bijgebouw is niet meegenomen in de benoemde woonoppervlakte van het huis. Oppervlakte bijgebouw begane grond en etage is circa 76 vierkante meter exclusief carport en bergruimte boven de carport.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie