Westerbosje 10, 7875BK EXLOO

Woonopp.

228 m2

Perceelopp.

1.608 m2

Omschrijving

Op een volstrekt unieke plek, aan de rand van het dorp en aan een doodlopende straat gelegen landhuis. Dit ruime huis is gelegen op een perceel van 1608 m2 die fraai wordt omsloten door een volwassen boomsingel - bos, vanaf deze plek wandel je in enkele minuten naar het nabijgelegen heideveld en de uitgestrekte bossen rondom Exloo. Het landhuis is levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Het dorp Exloo is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, en de grotere plaatsen zoals Emmen – Assen – Groningen zijn eenvoudig te bereiken. Het dorp zelf heeft een uitstekend voorzieningen niveau als het gaat om winkels en vele gezellige horeca gelegenheden en een basisschool. Daarnaast is er een actief verenigingsleven en zijn er vele sportmogelijkheden met ook een manege, 18 holes golfbaan, tennisbanen. De omgeving staat garant voor excellent wonen op de “bekroonde” Hondsrug.

Het landhuis is altijd met veel zorg en liefde voor de bouwtijd bewoond, indien gewenst kan naar eigen inzicht een modernisering worden gedaan.

Indeling begane grond:
Entree – voorportaal met meterkast en toegang tot de dubbele inpandige garage – berging. De hal met vide is riant van opzet, beschikt over een garderobehoek, toilet en trapopgang naar de verdieping.
De living van ruim 58 m2 is voor het overgrote deel gericht op de fraaie tuin, de vele ramen zorgen voor een binnen – buiten beleving en middels een schuifpui is het terras op het zuid -westen te bereiken. De ruime eet/leefkeuken van 18 m² staat in directe verbinding met de living. Aansluitend is een bijkeuken – zij entree met tweede trapopgang naar de verdieping, witgoed aansluitingen en de cv – ruimte.

Middels een speelse tussengang is de ruime slaapkamer van 21 m2 met aansluitende inloopkast (7 m2) te bereiken. Uiteraard heeft deze slaapkamer de beschikking over een eigen badkamer met ligbad, toilet, douche en wastafel. Deze slaapkamer heeft ook een schuifpui naar de tuin. Deze slaapkamer is nu in gebruik als royale werkkamer en zeer geschikt voor thuiswerk.

Verdieping:
Overloop – vide met aansluitend 2 verrassend grote slaapkamers (25 en 22 m2) die zijn voorzien van kastenwanden. Op de verdieping een 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde van het landhuis is nog een derde (slaap- of werk-) kamer van 16 m2 die ook bereikbaar is vanuit de bijkeuken. Op de verdieping is ook nog een prettige bergzolder.

Kortom een heerlijk ruim leefhuis met fantastische ligging met alle functies op de begane grond gelegen aan de rand van het fraaie en gezellige Hondsrugdorp Exloo te midden van de natuur.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie