Westerse Drift 68, 9752LJ HAREN GN

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

415 m2

Omschrijving

Helft van een dubbel woonhuis op een fijne en hoog gewaardeerde locatie gelegen aan de Westerse Drift. Het centrum van Haren is op korte afstand maar ook de natuur en landerijen op loopafstand. Dit huis biedt u circa 130m² woonoppervlak, het perceel is 415m² groot met een ruime voortuin, lange oprit naar de vrijstaande garage en een groene achtertuin.

Indeling:
entree aan de zijgevel met een uitgebouwde hal waarin de garderode-nis, meterkast en het toilet. Woonkamer met woonkeuken, totaal bijna 50m². Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een openhaard en erker aan de voorgevel. In de achterkamer vindt u de woonkeuken met plaats voor een grote eettafel, de keuken is vervangen in 2002 en geplaatst in L-vormige opstelling. Via de keuken komt u in de aangebouwde bijkeuken met stortbak, wasmachine aansluiting en achterdeur.

Via de trap in de woonkamer gaat u naar de eerste verdieping, hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche, tweede toilet, handdoekradiator en wastafelmeubel.

Vaste trap naar de tweede verdieping met diverse bergruimtes en vierde slaapkamer onder de schuine kap.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1964;
- 130m² woonoppervlak;
- 415m² perceeloppervlak;
- deels kunststof kozijnen;
- grote oprit en vrijstaande stenen garage met kanteldeur en tuindeur;
- besloten groene achtertuin;
- de huidige eigenaren hebben er meer dan 30 jaar fijn gewoond, nu is de tijd om het over te dragen aan de volgende eigenaar die het huis weer meer naar deze tijd kan moderniseren en verduurzamen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie