Weth. Camphuislaan 12, 9765AN PATERSWOLDE

Woonopp.

184 m2

Perceelopp.

1.060 m2

Omschrijving

Op rustige woonlocatie aan een groene laan en in de directe nabijheid van natuur gelegen charmant vrijstaand herenhuis met garage - berging en ruime besloten tuin. Door de gunstige ligging nabij uitvalswegen, voorzieningen en landgoed Lemferdinge staat dit goed onderhouden woonhuis garant voor comfortabel wonen.

Het herenhuis is gelegen op een perceel van 1060 m2 waarbij de tuin onder architectuur is aangelegd en volop privacy en rust biedt, daarnaast zijn nog diverse authentieke elementen zoals luiken, glas in lood en kruis- ramen aanwezig.
Het huis biedt bovendien een gastenkamer met badkamer op de begane grond! Deze ruimte is multifunctioneel en kan derhalve ook uitstekend als kantoor – praktijk – atelier worden gebruikt.

Indeling begane grond:
Entree – hal met modern toilet, garderobe en toegang tot de kelder. De woonkamer (43 m2) is buitengewoon sfeervol en licht door de vele ramen, de houten vloer en haard. Vanuit de woonkamer is middels deuren het terras op de zuidkant te bereiken.

De eetkeuken van 16 m2 is praktisch van opzet en uitgevoerd in lichte kleurstelling en uiteraard voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is het grote terras op de achterzijde van het huis te bereiken. Bijkeuken met eigen ingang en toegang tot de multifunctionele ruimte van 15 m2. Thans in gebruik als gasten(slaap-)kamer met eigen douche en wastafel en deuren naar het grote terras. Deze ruimte kan ook prima als werk – hobbykamer worden gebruikt!

De garage is naast het gastenverblijf gelegen en biedt volop bergruimte.

Verdieping I:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Oorspronkelijk waren hier 4 slaapkamers, de huidige bewoners hebben ervoor gekozen om twee kamers samen te voegen zodat een fraaie master bedroom van 24 m2 met kastenwand is ontstaan. Slaapkamer op de zuid – west kant van 16 m2, slaapkamer van 7 m2 (thans in gebruik als waskamer) die toegang biedt tot een dakterras. De badkamer is evenals het toilet beneden in 2015 vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Verdieping II:
Middels vaste trap te bereiken verdieping die thans als bergruimte wordt gebruikt. De mogelijkheid voor twee extra kamers, wellicht in combinatie met een dakkapel is hier zeker mogelijk.

Tuin:
De tuin is volledig onder architectuur aangelegd een beschikt over fraaie borders, diverse terrassen en op de voorzijde is een ruimte oprit. De tuin op de achterzijde is op het zuid – westen georiënteerd.

Kortom een fijn familiehuis met of zonder kinderen, gelegen op een prachtige locatie in Paterswolde.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie