Wilhelminalaan 24, 9752LM HAREN GN

Woonopp.

178 m2

Perceelopp.

464 m2

Omschrijving

Karakteristiek herenhuis met klassieke uitstraling gelegen op een absolute toplocatie nabij de gezellige dorpskern van Haren. De Wilhelminalaan is een brede, lommerrijke laan, rustig en kindvriendelijk. Dit half vrijstaande jaren ’30 huis is op de achterzijde vergroot en combineert hedendaags comfort met de authentieke uitstraling die zo kenmerkend is voor deze bouwperiode.

Door de steile dakopbouw heeft dit huis ook op de bovenverdieping veel praktische ruimte, de aangebouwde woonkeuken is licht en is een mooie aanvulling op de toch al prettige woonplattegrond. De achtertuin is heerlijk besloten en fijn op het zuid – westen gelegen, bovendien is hier nog een riante berging, op de voorzijde is dubbele carport met naastgelegen fietsenberging.

Indeling begane grond:
Entree met tochtportaal, hal met toilet, trapopgang en toegang naar de kelder. De woonkamer (35 m2) met erker is op de voorzijde gelegen en zeer speels van opzet en voorzien van een open haard. Middels een zwart stalen deur is de woonkamer van de keuken afgescheiden. De woonkeuken van 24 m2 is buitengewoon licht door de lage ramen en de dubbele deuren naar het terras. De keuken met kookeiland en apparatenwand is van alle comfort voorzien.

Op de zijkant is nog een tweede entree – hal met kastenwand en een bijkeuken van 6 m2 met witgoed aansluitingen en bergruimte.

Verdieping I:
Overloop met vaste kast. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers van 16, 13 en 8 m2. De “ouder”-slaapkamer is voorzien van een royale kastenwand. Badkamer met douche, wastafel en ligbad/douche.

Verdieping II:
Overloop met aansluitend twee gezellige kinderkamers van 12 en 15 m2 en een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Verdieping III:
Middels een spiltrap is de bovenste zolderkamer te bereiken, een leuke plek om te werken of als chillplek.

Bijzonderheden:
-Ideaal familiehuis;
-Prachtige ligging nabij het dorpscentrum van Haren;
-Klassiek wonen met hedendaags comfort;
-Dubbele carport met berging op de voorzijde;
-Inhoud 625 m3 met een woonoppervlak van 178 m2.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie