Wilhelminalaan 86, 9801BE ZUIDHORN

Woonopp.

140 m2

Omschrijving

Prachtig appartement op prachtige locatie!

Dit penthouse is werkelijk perfect gesitueerd. Direct aan het gezellige centrum van Zuidhorn, op enkele minuten wandelen van het treinstation en met ongekend fraai en weids uitzicht.
Dit op de 4e etage gelegen luxe appartement is gesitueerd in het kleinschalige maar zeer fraaie appartementencomplex “Enckenrode”.

Bij dit appartement behoort een royale eigen garage op af te sluiten terrein. Uniek is ook de bij het
complex behorende fraaie aangelegde tuin.
Hier kunt u heerlijk wandelen of op één van de terrassen genieten van de vijverpartij en mooie borders. Voor gasten is het gemakkelijk parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Via een afgesloten entree met intercomsysteem bereikt u de centrale hal waar de ruime lift of het trappenhuis u naar de gewenste etage brengt.

Het appartement zelf heeft alles dat u wenst. Als u de hal binnenkomt ziet u via de glazen deuren de charmante en zeer royale living. De living heeft speelse zithoeken en biedt vrij uitzicht naar 3 zijden, hierdoor ontstaat een groot gevoel van ruimte en vrijheid. Direct aan de woonkamer kunt u twee terrassen bereiken via een schuifpui. Een prettig ochtendzon terras en een zeer royaal (en via een zonneluifel te overdekken) terras op de middag- en avondzon. U zit volkomen privé te genieten van de groene omgeving, direct aan het centrum van Zuidhorn.

De woonkamer heeft een sfeer verhogende gashaard. Vanuit de woonkamer loopt u naar de af te sluiten keuken. De keuken is modern in lichte kleurstelling uitgevoerd. Ook vanuit de keuken loopt u direct het royale dakterras op.
Via de centrale hal bereikt u alle vertrekken. Er zijn nu 2 slaapkamers en een grote badkamer. De master bedroom is erg plezierig. Deze royale slaapkamer is fijn licht en zeer rustig aan de tuinzijde gesitueerd.
De badkamer is voorzien van een 2e toilet, badkamermeubel, ligbad en douche. In de hal is er naast het toilet een inloopkast, mede hierdoor is er veel bergruimte in het appartement.
In de technische ruimte bevindt zich de CV-combi ketel en een warmte-terugwinunit. Naast de technische ruimte is er een separate berging met wasmachine en droger aansluiting.
Indien gewenst is via de hal bij de voordeur nog een grote berging middels vlizotrap te bereiken. Deze is bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik door de vijf ‘zuidelijke’ appartementen.

Voor een goede indruk van de indeling en de ruimte verwijzen wij u naar de bijgeleverde plattegrond.
Voor een sfeerimpressie van de omgeving en het appartement bevelen wij u van harte de video aan.

Bijzonderheden:
- Fraai, licht penthouse;
- Prachtig vrij en weids uitzicht;
- Eigen garage;
- Direct in het centrum van Zuidhorn maar toch heel rustig en groen gelegen;
- Zeer verzorgd en charmant;
- Groot zonneterras;
- Bestaande VvE, bijdrage € 380,- per maand.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie