Woerdakkers 48, 9461ED GIETEN

Woonopp.

179 m2

Perceelopp.

1.253 m2

Omschrijving

Op een prachtige plek en in een ruim opgezet woongedeelte van Gieten ligt deze semibungalow. Het hele woonprogramma vindt u op de begane grond maar er is bovendien extra ruimte onder de kap op de etage.

De Woerdakkers vinden we in een mooie wijk van Gieten. De daklijn van de villa's zijn laag en de kavels zijn ruim waardoor een plezierig groene en rustige woonbuurt is ontstaan. De ontsluiting van Gieten naar zowel Groningen, Assen en Emmen is optimaal. Via de N34 en N33 bent u snel en eenvoudig in de genoemde steden. Tevens is het openbaar vervoer goed georganiseerd. Het geliefde dorp is uitstekend geoutilleerd; winkels, scholen en verenigingsleven zijn ruimschoots aanwezig. Vanuit Gieten kunt u heerlijk wandelen in al het natuurschoon dat dit mooie dorp omringt. De Gieter Staatsbossen bevinden zich bijvoorbeeld in de directe nabijheid.

Entree, ruime hal met toegang tot woonkamer/keuken, tot een tweede hal met deuren naar drie slaapkamers, wc, badkamer en tenslotte tot een grote slaap-/werkkamer. De woonkamer is ruim en licht en voorzien van dubbele deuren naar de tuin, de eethoek staat in halfopen verbinding met de keuken.
Naast eerder genoemde grote slaap-/werkkamer is een extra kamer te vinden en eveneens in deze vleugel van de woning een bijkeuken met toegang tot de inpandige garage.
Via de vaste trap komt u boven op een ruime overloop met een weerszijden een kamer.

En dan natuurlijk die heerlijke tuin die beschutting en privacy biedt. Het mooie van een woning als deze is dat je vanuit alle vertrekken op de begane grond kunt genieten van het zicht op het buiten. Komt u het binnenkort zelf ervaren?

Bijzonderheden:
- Verrassend en speels huis.
- Gelegen in prachtige groene wijk in Gieten.
- Inpandige garage plus vrijstaande berging.
- Besloten tuin.
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie