Zandherenlaan 17, 9451HM ROLDE

Woonopp.

258 m2

Perceelopp.

913 m2

Omschrijving

Charme, sfeer en kwaliteit gaan hier “hand in hand”.

Dit leuke vrijstaande huis is speels, royaal en bovenal bijzonder sfeervol. Een ideaal huis om prettig met een gezin in te vertoeven. Ieder heeft zijn eigen slaap- en hobbyruimte. De woonkamer met haard en royale serre is het kloppende hart van dit gezellige huis.
Doordat het stijlvolle huis wat verhoogd op de kavel is gebouwd bevindt zich onder de gehele begane grond een prachtig souterrain. De ideale plek voor hobby’s, feestjes maar ook voor een grote slaapkamer (30 m2) met daglichttoetreding. Het souterrain kan vele doelen dienen. Gewoon lekker ruime leefruimte, een ruimte voor mantelzorg, een eigen bedrijf, tieners in huis maar ook een beetje “op kamers”. Als extra is er ook nog een grote garage die aan de zijkant van het huis is gepositioneerd. Vanonder de aan deze garage verbonden veranda heeft u een heerlijk beschut plekje waar u uitkijkt over de eigen tuin.

Kortom fijne extra leefruimte.
Het souterrain bestaat uit een inpandige royale garage (30 m2) met daarachter nog vier vertrekken (respectievelijk 30, 31, 17 en 8 m2) en een hal. Deze verdieping is zowel via de centrale hal alsmede via buiten te bereiken.

De begane grond is speels en charmant. U komt binnen in de centrale hal. Hier bevindt zich een toilet, garderobehoek, trap opgang naar de verdieping en toegang tot souterrain. Vanuit de hal is er toegang tot een grote slaapkamer (19 m2) op de begane grond met eigen (luxe) badkamer, tevens is er nog een kantoor van 8 m2. In de woonkamer is het uiterst plezierig vertoeven. De intimiteit van de haard, het licht en de ruimte van de serre (samen groot 74 m2!) en de mooi gesitueerde eettafel maken deze ruimte tot een thuis!
De afgescheiden keuken is ruim (16 m2), luxe en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd; vanuit hier loopt u de tuin in. Via de schuifpui in de serre loopt u eveneens de prachtig opgebouwde tuin in. De tuin kent volop privacy, is uitstekend op de zon gericht en biedt diverse zonneterrassen.

Vanuit de centrale hal bereikt u de lichte eerste etage. Hier zijn drie royale slaapkamers van 19, 19 en 29 m2 gesitueerd. Er is een 2e moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet. Alle slaapkamers hebben toegang tot een balkon. Er is veel bergruimte op de overloop.

Rolde is een zeer populair Drents dorp dat uitstekend is geoutilleerd. Leuke winkeltjes, sportvoorzieningen, goede scholen, alles is ruimschoots aanwezig,
Het allermooiste aan Rolde is de overvloedig aanwezige Drentse natuur. Vanuit Rolde kunt u uren recreëren door de bossen en velden die dit stukje Drenthe zo uniek maken. Mocht u grotere steden willen bezoeken; Assen bevindt zich op nog geen 10 minuten en in het bruisende Groningen bent u in circa 20 autominuten.

Bijzonderheden:
- Verrassend royaal en speels leefhuis;
- Ideaal souterrain met garage en heel veel leefruimte;
- Geïsoleerd dak met vernieuwde pannen (2009);
- Ofschoon dit leuke huis ideaal als gezinshuis kan functioneren is het huis door de gelijkvloerse plattegrond ook
uitstekend levensloopbestendig;
- Veel bergruimte;
- Tweede garage aan huis gebouwd met op tuin gerichte veranda.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie