Zandpad 6, 9166NM SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

65 m2

Perceelopp.

1.390 m2

Omschrijving

Het is algemeen bekend dat vrijstaande recreatiewoningen op Schiermonnikoog niet met grote aantallen te koop komen. Dit terwijl het voor velen een droom is om nog eens zo'n prachtig plekje op het eiland te bezitten. En als er dan iets moois te koop komt - zoals in dit geval aan het Zandpad - dan is het de moeite waarde om goed op te letten. Een prachtkans wat ons betreft. Een schitterende grote kavel (1.390 vierkante meter eigen grond) aan de rand van het dorp. Iets hoger gelegen waardoor er naast uitzicht ook veel gevoel van privacy ontstaat. Het geeft eilandgevoel bij uitstek! Via de Badweg wandelt u het dorp uit en dan op het Zandpad rechtsaf. Licht oplopend loopt u richting het huis dat aan het einde van dit doodlopende pad staat. Een heerlijk vakantiehuis. Niet overdreven luxe, wel buitengewoon sfeervol. Gebouwd aan het einde van de jaren '20 van de vorige eeuw door een voorouder van de huidige eigenaars, later iets uitgebreid en nu klaar om overgenomen te worden door een liefhebber.

De indeling is overzichtelijk, ziet u hiervoor ook de bijgevoegde plattegrond. De begane grond bestaat uit de woonkamer, dichte keuken, hal, bijkeuken en toilet. Vanuit de keuken is een verrassende kelder te bereiken. Mooi van formaat en ideaal om het nodige op te bergen! Op de etage vervolgens drie slaapkamers en de badkamer. Achter in de tuin een houten berging met overkapping, perfect voor fietsen en de bolderkar.

Dit huis wordt goed verhuurd, om deze reden hebben wij de volgende kijkdagen ingepland waar u wellicht alvast rekening mee kunt houden: dinsdag 11 en woensdag 12 april a.s. Wij werken enkel op afspraak om op die manier iedere gegagigde persoonlijke aandacht te kunnen geven. Wij horen graag van u!

Bestemming: Enkelbestemming Recreatie - Recreatiewoningen 4.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie