Zeegsersteeg 8, 9483TA ZEEGSE

Woonopp.

122 m2

Perceelopp.

2.860 m2

Omschrijving

Een uitstekende recreatiewoning!

- Een prachtige locatie;
- Een vrije, royale eigen kavel;
- Op circa 15 autominuten van Groningen en Assen;
- Uitstekend onderhouden;
- Een zeer plezierige en warme sfeer;
- Direct wandelen in fameuze natuur.

Alles dat u wenst aan een mooi vrij huis, heeft dit leuke recreatiehuis.
Prettig ruim, goed onderhouden, een aparte garage/berging en vele mooie plekjes in de prachtige tuin.
Het geheel is met liefde en kunde verbouwd en beschikt over goede isolerende voorzieningen.
Ofschoon het huis een recreatiebestemming heeft beschikt het huis over alle kwaliteiten voor een comfortabel en langdurig verblijf.

Een ideaal huis in combinatie met stads wonen of verblijf in het buitenland gecombineerd met een fijne eigen stek in het prachtige Drenthe.

De begane grond is voorzien van vloerverwarming, de keuken, het toilet en de badkamer zijn van recente datum. Het geheel is goed geïsoleerd, het pannendak is compleet gerenoveerd. Een houtkachel zorgt voor de extra sfeer. De veranda’s bij het huis en ook bij de garage maken dat u beschut tot in de late uurtjes van deze prachtige plek kunt genieten.

Indeling:
Overdekte voor entree, centrale hal met toilet en toegang tot alle vertrekken op de begane grond, ruime bijkeuken (circa 10 m2) met wasmachine aansluiting en CV combi ketel (Remeha Calenta), moderne in lichte kleurstelling uitgevoerde keuken met natuurstenen aanrechtblad. Vanuit de woonkeuken (circa 25 m2) loopt u direct de knusse veranda op.
De living (circa 18 m2) die grenst aan de woonkeuken is bijzonder charmant en kijkt eveneens prachtig uit over de tuin. Voor de passende houtkachel is het uitstekend toeven. Vanuit de living loopt u direct in de studiekamer/bibliotheek (circa 15 m2); een lekker rustig stekje om te lezen, tv kijken of te werken.

Op de 1e etage bevinden zich een overloop, 3 slaapkamers en de vernieuwde badkamer. Er is een vlizotrap naar een geïsoleerde zolder over de helft van de kap.
De slaapkamers zijn circa 18, 10 en 10 m2 (effectief zijn de kamers groter want er is gemeten vanaf 1.50 meter). De master bedroom met dakkapel is zeer royaal en heeft een hoog plafond en een hoek voorzien van een eigen wastafel. Ook één van de andere slaapkamers is voorzien van een eigen wastafel.
De luxe badkamer is modern en speels, ofschoon niet groot heeft deze ruimte toch alles dat u wenst. Er is een inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel aanwezig.

Op het, door degelijk hekwerk afgescheiden terrein, bevindt zich een berging/garage (circa 18 m2) met veranda. Tevens zijn er een aantal overkappingen voor het droog houden van haardhout en voor tuinbenodigdheden.

Kortom:
Een uiterst comfortabel huis waar het uitstekend wonen en recreëren is.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie