Zeemanweg 8, 9752NZ HAREN GN

Woonopp.

216 m2

Perceelopp.

1.045 m2

Omschrijving

Fijne gezinsvilla op uitstekende locatie!

Op slechts enkele fietsminuten van het centrum van Haren, scholen, prachtige natuur en overige voorzieningen ligt de vrijstaande Villa aan de nagenoeg autoluwe Zeemanweg. De villa, gelegen op een perceel van 1045 m2, is gebouwd in 1978 en nadien is het huis nog vergroot en gemoderniseerd.

De plek biedt buitengewoon veel privacy en door de vele ramen is het huis heerlijk licht en biedt het vanuit alle leefruimten een prettig zicht op de tuin. De aanwezige dubbele garage biedt volop bergruimte en was oorspronkelijk voorzien van een plat dak, in de jaren ’80 is een kap op de garage geplaatst waardoor een extra slaap – werkkamer – gastenverblijf is ontstaan. Feitelijk kun je zeggen dat het woonhuis aan de rechterkant is gesitueerde en de “thuiswerkplek” aan de linkerzijde met eigen trapopgang boven de garage-berging.

De tuin biedt verschillende terrassen waarbij kan worden gekozen voor een zonnige of meer schaduwrijke plek. Doordat de wijk Maarwold aan de rand van Haren is gelegen is de prachtige natuur letterlijk om de hoek gelegen, ook het Paterswoldsemeer is op 10 minuten fietsafstand gelegen.

Begane grond:
Vanaf de royale oprit is de voordeur zichtbaar en gesitueerd tussen het huis en de garage. Hal –entree met toilet en trapopgang naar de verdieping. De living (72m2) bestaat uit een drietal fijne ruimten die allemaal heerlijk licht zijn. Vanuit de hal komt eerst de eetkamer, vervolgens de moderne keuken die is voorzien van inbouwapparatuur en als laatste de woonkamer met haard. De woonkamer is op het zuid – westen gelegen.

Achter de keuken is een praktische bijkeuken met witgoed aansluitingen en een deur naar de achtertuin. Vanuit de hal is de dubbele garage – berging (29 m2) te bereiken met daarin nog een aparte werk – hobbyruimte.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers van 20, 9, 10 en 10 m2 waarvan de “ouder” slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met toilet, douche, ligbad en wastafelmeubel. Daarnaast is er een aparte garderobe – kastenhoek. Op de overloop is nog een tweede badkamer met douche en wastafel en nog een separaat toilet.

Boven de dubbele garage is een afzonderlijk te bereiken slaap/werkkamer – gastenverblijf van 24 m2 met eigen badkamer voorzien van douche en wastafel.

Verdieping II:
Middels een vaste trap is de zeer ruime zolderverdieping te bereiken met volop bergruimte.

Bijzonderheden:
-bouwjaar 1979, nadien door de tijd heen gemoderniseerd;
-5 slaapkamers – 3 badkamers;
-Dubbele garage en riante bergzolder;
-Energielabel C;
-Vloerverwarming op de begane grond.

Kortom een fijn familiehuis op een leuke, rustige plek nabij de rand van Haren.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie