Eelderwolde
Zweerdeneiland 67, 9766 VA

Woonopp.

201 m2

Perceelopp.

736 m2

Energiezuinige Villa aan de rand van Ter Borch met uitzicht over “De Onlanden”

Aan de rand van de Waterwijk van de jonge wijk Ter Borch staat dit onder markante architectuur gebouwde huis. Het is gesitueerd op een perceel van 736 m2 waarbij de tuin rondom het huis is gelegen. Op de achterzijde is een eigen aanlegsteiger die toegang biedt naar de waterwegen in de Waterwijk en het prachtige Paterswoldsemeer.

Door de ligging op de hoek zijn er prachtige uitzichtlijnen over zowel het voorgelegen natuurgebied als een speeltuin voor de kinderen. Door de aanwezigheid van verschillende terrassen is er altijd een fijne plek om in of uit de zon te vertoeven.

Ter Borch kenmerkt zich door moderne architectuur en een aangenaam woonkarakter, de omgeving biedt volop recreatiemogelijkheden. In de wijk is onder andere een basisschool, kinderopvang en een medisch centrum. De stad Groningen is op fietsafstand gelegen en biedt een hoog niveau aan voorzieningen, daarnaast is ook het dorp Paterswolde op prettige afstand gelegen evenals de uitvalswegen A7 (korte verbinding middels transferium van Hoogkerk) en A28.

Indeling begane grond:
Entree met hoge hal met vide, trapopgang en toilet. De woonkamer met gezellige keuken is op het zuid – westen georiënteerd. De woonkamer biedt direct toegang tot het terras dat prachtig is omsloten door een volwassen beukenhaag. De keuken heeft een kookeiland en is uiteraard voorzien van inbouwapparatuur. De eethoek is op de voorzijde gesitueerd. Door de vele lage ramen is de woonkamer – keuken heerlijk licht en biedt op de achterzijde zicht op het water.

Vanuit de woonkamer is een werkruimte en de bijkeuken met witgoed aansluitingen te bereiken, deze ruimte heeft ook een eigen toegang naar het terras op de achterzijde.

Vanuit de hal zijn een tweetal kamers van 13 en 14 m2 te bereiken, een fijne werkplek aan huis of indien gewenst een slaapkamer op de begane grond, ruimte voor een badkamer is zeker aanwezig. Deze kamers hebben ook een deur naar de tuin – terras.

Verdieping:
De overloop vide is ruim en door de bijzondere houten plafond afwerking is een zeer harmonieus geheel ontstaan. Bovendien beschikken de slaapkamers over fraaie dakramen die doorlopen tot op de vloer. Ook hier heeft het licht vrij spel in de ruimte.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers van 17, 16 en 26 m2. De twee kleinere slaapkamers kunnen gebruik maken van de badkamer op de overloop. Deze is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Vanuit deze badkamer is ook de technische ruimte te bereiken.

De masterbedroom beschikt over een leuk frans balkon en een eigen badkamer met bubbelbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
Het huis is zeer energiezuinig gebouwd en heeft label A+. Op het dak zijn zonnepanelen en een panelen aanwezig ten behoeve van de zonneboiler, het gehele huis is voorzien van vloerverwarming en onderhoudsvriendelijke kozijnen.

Kortom een fijn en comfortabel huis op een prachtige plek aan de rand van Eelderwolde!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert