Content
Content

De specialismen

van Verver Jet Winters Makelaars

Onze regio is rijk aan bijzonder vastgoed. Het is een groot voorrecht om deze bijzondere en prachtige panden voor onze relaties te mogen verkopen en aankopen. Dat vraagt uiteraard om ervaring, gedegen marktkennis en een relevant netwerk. Maar wat bij ons al ruim 60 jaar de boventoon voert is passie! Passie voor ons vak, passie voor uw huis en wat passie voor wat u beweegt!

Stad

De sfeer van de singels. Voorzieningen op loopafstand. Via de openstaande ramen komt het geroezemoes van de stad naar binnen. Midden in de dynamiek van het leven en toch ook rust en sfeer van het eigen huis. Dát is stads wonen. Vanuit een fraai singelpand of een exclusief appartement.

Villa's en landhuizen

Statige landhuizen met een eigen oprijlaan. Villa’s op vrije locaties aan het water. Gevoel van ruimte. Met allure en stijl. Dát is wonen in villa’s en landhuizen.

Monumentenhuys

Het ‘Monumentenhuys’ is ontstaan uit pure passie voor monumenten en de liefde voor historie en architectuur. Wij zijn dé expert als er een wens ligt om wonen en monumenten te combineren.

Buiten wonen

Die prachtige woonboerderij met rieten dak in Drenthe. Dat sfeervolle landhuis met die fraaie vijverpartij in de omgeving van Haren. Uitzicht over de landerijen van de Drentsche Aa. De natuur om u heen. Ruimte, rust en vrijheid. Dát is buiten wonen.

Schiermonnikoog

Uitwaaien tussen het duingras. Met blote voeten in het zand. Droomt u ervan een eigen huis te kopen op een Waddeneiland? Verver Jet Winters kan uw droom waarmaken op het prachtige Schiermonnikoog. Van oudsher is ons kantoor vergroeid met dit unieke natuureiland.

Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie