Marcel Roelofs

Makelaar

‘Met modderlaarzen in m’n kofferbak onderweg naar prachtig buiten wonen.
Bij bezichtigingen wissel ik m’n nette schoenen moeiteloos voor laarzen. Zo laat ik alle schitterende plekken en bijzondere huizen in het buitengebied zien. Van boerderijen tot landhuizen, ik neem u graag mee.’

Tijdens mijn opleiding HEAO met afstudeerrichting makelaardij/onroerend én tijdens mijn rechtenstudie met specialisatie recht onroerend goed, wist ik reeds dat makelaardij mijn roeping is. Een vakgebied waarin alles samenvalt; ratio afgewisseld met emotie, menselijke omgang gecombineerd met het gevarieerde product onroerend goed.

Naast mijn drukke werkzaamheden voor ons bedrijf heb ik bestuursfuncties vervuld binnen de regionale afdeling van de NVM. Een belangrijk pluspunt van ons bedrijf is het feit dat wij onze cliënten op het gebied van onroerend goed zeer breed van dienst kunnen zijn. Van juridisch advies tot hypotheekadvisering alsmede aan- en verkoop van bestaande woningbouw in de regio tot het succesvol bij elkaar brengen van vraag en aanbod op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Door mijn drukke en hectische werkzaamheden in de stad, Haren en de regio van Groningen en Drenthe, kan ik de rust van de bossen van het Drentse Anloo zeer waarderen. Mijn vrouw, kinderen en ik wonen hier dan ook met veel plezier.

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie