Peter Deddens

Makelaar

In 2004 verruilde ik de schoolbanken voor de praktijk. Ik kan me nog goed herinneren dat ik daar ook echt naar uit keek. Aan de slag! Want als er een vak is dat toch vooral in de praktijk eigen gemaakt moet worden dan is het ons makelaarsvak. Het inschatten van situaties en het omgaan met een grote diversiteit aan mensen. Dat leer je door ervaring op te doen. Die ervaring heb ik in een eerste periode van bijna tien jaar opgedaan bij een middelgroot makelaarskantoor in Groningen. Toen mij vervolgens in 2014 de vraag werd gesteld of ik met een compagnon het opstarten van een volledig nieuw makelaarskantoor in Zwolle wilde begeleiden hoefde ik daar niet lang over na te denken. Wat een schitterende kans om zo mijn horizon te verbreden en om ook in ondernemende zin ervaring op te doen. Een avontuur dat succes heeft gebracht en dat ik voor geen goud had willen missen maar tegelijkertijd deed het me ook beseffen dat mijn persoonlijke toekomst in het noorden van het land ligt. Het deel van ons land dat ik van jongs af aan zo goed heb leren kennen.

Deze wens om de focus op Noord Nederland te houden, gecombineerd met de wens om me te blijven richten op kwaliteit en maatwerk, past naadloos bij Verver Jet Winters Makelaars waar ik sinds oktober 2016 de samenwerking mee heb gevonden. Misschien klinkt het iets gek maar het voelt als thuiskomen.
Naast werken is er uiteraard tijd voor ontspanning. Samen met mijn partner Evelien bezoek ik graag één van de vele mooie restaurants die we in de wijde omtrek kunnen vinden of brengen we een weekend door in een leuke stad of aan de kust. Naast dat ik liefhebber ben van auto’s, een Schotse Single Malt en vakmanschap in het algemeen, heb ik een passie voor de springpaardensport. Vanuit die interesse kan ik ook met klanten die paarden aan huis willen houden meedenken en inhoudelijk meepraten. Ik zal me dan ook voor een deel specifiek richten op het bijzondere vastgoed dat gecombineerd is of kan worden met paard en weide.

Mocht u eens kennis willen maken laat dat dan weten. De deur staat altijd open!

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie