Rutger Korte

Kandidaat Makelaar

Met mijn diploma op zak, mag ik eindelijk gaan doen waar ik mijn gehele studieperiode naar uit heb gekeken. Het makelaars vak uitoefenen, en dat in het mooie Groningen! De plek waar ik geboren en getogen ben, en dus ook erg goed ken. Opgroeiend in een ondernemersfamilie waar de financiële dienstverlening de boventoon voerde, was het vastgoed nooit ver weg en werd mijn interesse hierin dan ook steeds meer gewekt. Vandaar dat ik begin 2016 besloten heb om mij in te schrijven voor de studie Vastgoed en Makelaardij in Groningen.

Gedurende deze studieperiode, waarin alle denkbare facetten van het vastgoed aan bod kwamen, werd voor mij al gauw duidelijk dat een makelaar in mij schuilde. Met deze reden heb ik in 2018, vanwege een stageperiode, de stoute schoenen aangetrokken en ben ik zodoende naar Zuid-Frankrijk verhuisd. Hier heb ik ervaring op gedaan bij een gerenommeerd makelaarskantoor welke onderdeel is van Sotheby’s International Realty. Hier ben ik dan ook in aanraking gekomen met het exclusieve segment. Voor mij het summum van de makelaardij, waar Verver Jet Winters ook onder valt.

Om te kunnen ontspannen houd ik ervan om mij in een sporttricot te hijsen. En hierbij wissel ik het hardlopen en fietsen graag af voor het skiën met vrienden in de winterperiode. Naast de sportieve ontspanning geniet ik samen met mijn vriendin van reizen, een culinaire versnapering, een goed glas wijn en afsluitend een heerlijke peaty whisky.

Per 01 januari ben ik gestart als kandidaat makelaar bij het team van Verver Jet Winters Makelaars. Ik hoop u snel te ontmoeten!

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie