Yolanda Horst

Office manager

Bij het kopen van ons eerste huis in 1987 raakte ik geïnteresseerd in het vak van Makelaar. Toen de gelegenheid zich kort daarna voordeed om te gaan werken op een makelaarskantoor, hoefde ik niet lang te aarzelen om deze uitdaging aan te gaan.

Al snel sprak mij het dienstverlenende karakter en het intensieve contact met de klanten erg aan en sindsdien ben ik dan ook werkzaam geweest op een makelaarskantoor. De ambitie om zelf makelaar te worden heb ik nooit gehad, juist de functie op kantoor, waarbij ik alle facetten van het kopen en verkopen van een woonhuis van dichtbij meemaak, geeft mij de meeste voldoening.

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Verver Jet Winters Makelaars als office manager, waarbij ik alle werkzaamheden die op kantoor uitgevoerd worden voor mijn rekening neem. Met name het contact met de klanten in een voor hen spannende en emotionele periode, spreekt mij daarbij het meeste aan. Als klanten aan het eind van het koop of verkooptraject tevreden zijn is dat voor mij de grootste beloning!

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie