Derde Dijk 2, 9337TC WESTERVELDE

Vraagprijs

€ 2.500.000 kosten koper

Woonopp.

445 m2

Perceelopp.

17.230 m2

Omschrijving

CHARME en SFEER!

Zelden bieden wij zo’n stijlvolle woonboerderij op een schitterende locatie. Werkelijk uniek!

Totaal woonoppervlak 445 m2, waarvan woonboerderij 382 m2 en gastenverblijf 63 m2.

Deze in 2013 nieuw gebouwde woonboerderij heeft een eigen uniek karakter in authentieke sfeer. Uitermate zorgvuldig hebben de huidige eigenaren een prachtige sfeer weten te realiseren.
Deze rietgedekte woonboerderij ligt op een royale kavel van 17.230 m2 en heeft alles te bieden dat buiten wonen zo geliefd maakt. Een voor Nederland zeldzame locatie zonder geluidsoverlast.

Het geheel is gelegen in een prachtige bosrijke woonomgeving, aan de rand van het Drentse dorp Westervelde. Het geliefde dorp Norg met alle voorzieningen ligt om de hoek.
De parkachtige tuin heeft fraaie borders, fruitbomen, een (zwem)vijver en uitzicht op de omliggende landerijen. Aangrenzend ligt een weiland deels voorzien van 52 zonnepanelen.
De rondom gelegen tuin benadrukt de bijzonderheid van het geheel. De kavel grenst aan landerijen, uitgebreide bossen en een uniek natuurgebied. Direct vanuit de woonboerderij kunt u urenlang wandelen en fietsen door het prachtige landschap dat direct rondom de woning is gesitueerd.

De woonboerderij is door architect, aannemer en eigenaren met oog voor detail gerealiseerd en voldoet ruimschoots aan alle hoge eisen van duurzaamheid, energieverbruik en isolatiewaarde (label A+).

Er is gebruikgemaakt van kwalitatieve materialen en deze zijn met liefde ingepast in het ontwerp.
Fraaie oude balken, schitterende zandstenen schouw, stijlvol uitgevoerde trappen, passende tegels en authentiek vormgegeven hang- en sluitwerk.

Overal voelt het alsof de woonboerderij al decennia oud is.

De (beperkte) hoogteverschillen in de woonkamer en woonkeuken geven fraaie zichtlijnen. Vanuit de woonkeuken, met aangrenzend verhoogd terras, kijkt u weids uit over de eigen tuin, vijver en de achtergelegen landerijen. In de intimiteit van de living is het heerlijk genieten rondom de stijlvolle haard. Vanuit de living kunt u direct de in het souterrain gelegen TV-hobbykamer bereiken met een fijne naastgelegen en afgesloten fitness-/hobbyruimte.

Vanuit de imposante centrale hal bereikt u de achtergelegen ruimte waar zich de master bedroom bevindt. Een bijzonder prettige ruimte die optimale privacy waarborgt. De master bedroom gaat over in een mooi in hout uitgevoerde walk-in-closet en de achtergelegen luxe badkamer. Ook de badkamer is passend uitgevoerd en ademt sfeer en comfort en is voorzien van vrijstaand ligbad, douchehoek, toilet en vaste wastafel.
Er zijn op meerdere plekken in de woonboerderij vaste kasten gerealiseerd. Ook deze in hout uitgevoerde kastruimtes zijn met zorg en kunde uitgevoerd.

Boven de master bedroom bevindt zich nu een riante werkruimte. Deze ruimte kan indien gewenst eenvoudig in twee slaapvertrekken worden veranderd.

Boven het woongedeelte van de boerderij zijn twee slaapvertrekken gesitueerd met een eigen 2e badkamer. Beide kamers zijn speels, hebben prachtig zicht en één heeft een eigen balkon. De luxe 2e badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, toilet en wastafel.

De woonboerderij is op architectonisch doordachte wijze door de kap verbonden met het gastenverblijf/B&B/atelier. De overdekte doorgang naar de achtergelegen eigen tuin geeft het geheel een prachtige boerenhoeve uitstraling. In het verbonden bijgebouw bevinden zich de garage en het optimaal geïsoleerde luxe gastenverblijf met eigen badkamer. Door het doordachte geplaatste atelier kan dit gastenverblijf worden uitgebreid of als luxe B&B dienst doen. De bedstede, de hoogte van de vertrekken en de zichtlijnen maken het hier uitermate fijn logeren!

Daar een beschrijving niet volledig recht doet aan de charme en schoonheid van deze modern gebouwde woonboerderij raden wij u aan de sfeervideo te bekijken. Voor een indruk van de indeling en van de ruimte kunt u de plattegronden bekijken.

Voor een optimale beleving nodigen wij u van harte uit om de sfeer te komen proeven!

Bijzonderheden:
- In 2013 vervaardigde stijlvolle woonboerderij met prachtig atelier en gastenverblijf en mogelijkheid tot kantoor aan
huis;
- 17.230 m2 eigen grond;
- Parkachtige tuin in fraaie landelijke omgeving;
- Optimale isolatie, energielabel A+;
- 52 zonnepanelen gecombineerd met aardwarmtesysteem;
- Hoogwaardige kwaliteit;
- Circa 15 autominuten van Assen, in 25 autominuten in Groningen.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 2.500.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Soort dak
Zadeldak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
445 m2
Overige inpandige ruimte
27 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
116 m2
Perceeloppervlakte
17.230 m2
Inhoud
1.989 m3

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie