Groningerweg 48, 9766TP EELDERWOLDE

Vraagprijs

€ 1.675.000 kosten koper

Woonopp.

291 m2

Perceelopp.

4.135 m2

Omschrijving

Vrij maar toch bij de stad!

Een buitenkans om landelijk te wonen maar met toch de stad Groningen onder handbereik.
Deze prachtig verbouwde riet gedekte woonboerderij biedt het beste van twee werelden;
veel ruimte en groen en toch in een kwartiertje fietsen in Groningen.

Via een markante poort bereikt u middels de lange oprit woonboerderij De Elsburg. De prachtige woonboerderij is gesitueerd op 4135 m2 eigen grond. De uitgestrekte tuin heeft geen directe achterburen waardoor u optimaal privacy en ruimte ervaart. Op de kavel bevinden zich twee bijgebouwen. Beide zijn volledig geïsoleerd. In de grootste van de twee bevindt zich de dubbele garage (voorzien van elektrische deuren) en een royale inpandige schuur. Ook de zolder is geïsoleerd en ideaal voor opslag. Het tweede gebouw is ook lekker ruim en kan vele doelen dienen, wederom als garage maar ook (na enige verbouw) als kantoor bij huis of gastenverblijf.

De ommuurde binnenplaats is een lust voor het oog. U kijkt prachtig uit over de riante eigen tuin. Tot in de late uurtjes kunt u hier in de zon genieten van de fijne tuin eventueel gecombineerd met een goed glas wijn!

De locatie, rustig maar ook zo dicht bij Groningen is perfect. U bent via de uitvalswegen snel op de A28. Alle watersportmogelijkheden biedt het nabijgelegen Paterswoldsemeer en u kunt daarbij uren wandelen in het aangrenzende beschermde natuurgebied “de Onlanden”. Dit alles om de “hoek” van de bruisende en altijd gezellige binnenstad van Groningen.

De woonboerderij is zorgvuldig en stijlvol verbouwd. Tijdens de verbouw is er opgelet dat de natuurlijke sfeer die een woonboerderij rijk is goed bewaard is gebleven. Fraaie gebinten, mooie raampartijen en hoge daklijnen sieren het eindresultaat.

Naar goed Drents gebruik gebruikt u veelal de entree aan de achterzijde. Via de royale hal, waarin ook het toilet en de bijkeuken zijn gesitueerd bereikt u de charmante living. Hoge plafonds in de living afgewisseld met een intiem eetgedeelte zijn een lust voor het oog. Een bibliotheek is gesitueerd in de fraai vormgegeven vide. Vanuit de living kijkt u mooi uit over de voor- en achtertuin. De natuurstenen vloer wordt afgewisseld met eikenhouten planken. Er is een sfeer verhogende houtkachel. Vanuit de living bereikt u de gesloten keuken. Deze ruime keuken is in moderne maar landelijke stijl uitgevoerd en heeft een robuust gasfornuis, een grote Amerikaanse dubbele koelkast en diverse inbouwapparatuur. De keuken is prettig licht.

De hal bij de oorspronkelijke voordeur verbindt alle ruimtes op de begane grond. Via deze hal bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer op de begane grond.
De master bedroom is uiterst plezierig en lekker ruim. Direct aan deze slaapkamer is een eigen walk in closet gesitueerd en ook de riante badkamer is vanuit de master bedroom te bereiken. De 2 andere slaapkamers en de badkamer zijn tevens via de hal te bereiken.
De luxe badkamer is voorzien van grote inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, toilet en bidet.

De trap naar de 1e etage bevindt zich in de hal.
Deze etage is eveneens via de vide met bibliotheek te bereiken.
Op deze etage zijn een wellness en een zeer royale slaap-/hobbyruimte gesitueerd. De wellness beschikt over een riante inloopdouche, 2 wastafels en toilet met separaat urinoir. De liefhebber kan hier eenvoudig een sauna bijplaatsen, er is ruimte genoeg!

Voor gevoel van ruimte en indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een sfeerindruk van dit mooie huis en de tuin verwijzen wij u naar de video.

Bijzonderheden:
- Stijlvol verbouwde woonboerderij op kwartiertje fietsen van Groningen;
- Uitstekende, goed geïsoleerde, in spouw gebouwde garages met mogelijkheden;
- Riante tuin met 4135 m2 eigen grond;
- Veel vrijheid;
- Statige oprit naar heerlijke woonboerderij!
- Goed geïsoleerd en voorzien van onder andere vloerverwarming;

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 1.675.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905
Soort dak
Zadeldak bedekt met riet, pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
291 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Externe bergruimte
122 m2
Perceeloppervlakte
4.135 m2
Inhoud
1.063 m3

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
D
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie