Hageneind 7, 9482PD TYNAARLO

Vraagprijs

€ 995.000 kosten koper

Woonopp.

395 m2

Perceelopp.

6.130 m2

Omschrijving

Op een markante plek aan de rand van het forensendorp Tynaarlo gelegen woonboerderij met ruim 395 m2 aan woonoppervlak. De boerderij is met veel gevoel voor smaak en detailleringen in 2015 verbouwd, hierdoor is een buitengewoon charmant en speels ingedeeld huis ontstaan met een goed doordachte woonplattegrond. Het geheel is gesitueerd op een perceel van ruim 6000 m2.

De grote steden Groningen en Assen zijn op korte afstand gelegen en Tynaarlo ligt in het Hondsrug UNESCO Global Geopark! Dit staat garant voor optimaal wandelen – fietsen in dit met 5 sterren bekroonde landschap in de kop van Drenthe.

Naast de woonboerderij is een schuur waarbij in het voorste gedeelte ruimte is voor meerdere auto’s en het achterste gedeelte volledig als guesthouse is ingericht. Dit kan ook prima als atelier, kantoor of werkplek aan huis worden gebruikt.

De tuin, gelegen op het zuid – westen, bestaat feitelijk uit twee gedeelten. Het weiland ligt rondom de boomsingel, deze singel geeft privacy aan de achtertuin en beschikt over een groot overdekt terras van maar liefst 25 m2 waar het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven is. Ook kan hier worden genoten van de ondergaande zon.

begane grond:
Entree met garderobe, trapopgang naar de verdieping en gastentoilet. Vervolgens kom je in een lange hal die het voorhuis met het achterhuis verbindt. Door het toepassen van dubbele deuren met glas is een ruimtelijk gevoel gecreëerd. In het voorhuis is de woonkeuken met kook – spoel eiland en kastenwand. Uiteraard is de keuken van alle comfort en apparatuur voorzien.

Vanuit de living is een prachtig zicht op de diepe achtergelegen tuin, de maatvoering is zeer royaal met 94 m2! De woonkamer is voorzien van een sfeervol balkenplafond en haard. Aansluitend is een speel – chill kamer (16 m2) en nog een werkkamer (24 m2).

Vanuit de hal is nog de bijkeuken te bereiken met de aansluitingen voor het witgoed. Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping:
Overloop met vide. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers waarbij de master bedroom van 60 m2 zeer ruimtelijk is qua oppervlak maar ook doordat de hoogte van de nok volledig in het zicht is. Deze slaapkamer beschikt over een walk in closet en een eigen badkamer met douche en dubbele wastafel.

Op de overloop is nog een separaat toilet en een tweede badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel. Boven een gedeelte van de slaapkamers is nog een bergzolder aanwezig.

Bijgebouw:
Het bijgebouw bestaat uit een garage (54 m2) en berging (18 m2) en een guesthouse van 35 m2. Deze ruimte beschikt over een eigen entree/hal met toilet, woonkamer met open keuken en aansluitend een douche met wastafel. Dit is ook zeer goed te gebruiken als werk – kantoorplek of atelier. Op het dak zijn 24 zonnepanelen geplaatst.

Kortom een instapklare woonboerderij met zowel veel binnen als buitenruimte!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 995.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Soort dak
Zadeldak bedekt met riet, pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
395 m2
Overige inpandige ruimte
15 m2
Externe bergruimte
114 m2
Perceeloppervlakte
6.130 m2
Inhoud
1.520 m3

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie