Meerweg 265, 9752XM HAREN GN

Vraagprijs

€ 459.000 kosten koper

Woonopp.

180 m2

Omschrijving

Een heerlijk appartement!

Een prachtig gelegen royaal appartement met direct aan de woonkamer grenzend zeer plezierig terras van circa 20 m2.
Dit mooie appartement bevindt zich op de 1e etage van het appartementencomplex “Résidence de Twee Provinciën”.
Dit complex is een zorgvuldig onderhouden complex met een actieve VvE. De entree is statig en de hal heeft automatische deuren. Een gast meldt zich via het video intercomsysteem. Vanuit uw appartement is de toegang tot het appartement en de toegang tot de afgesloten parkeerplaats te regelen. U beschikt over een eigen garage met elektrisch bedienbare deur.
Uniek is de grootte van dit fijne appartement doordat het appartement circa 180 m2 telt (1,5 appartement) en een hoekligging heeft. Hierdoor voelt alles prettig, ruim en licht aan; een grote charmante woonkamer met meerdere gezellige zithoeken, 3 slaap-/werkkamers en 2 badkamers en een prettig gesitueerde half open keuken maken dit appartement bijzonder prettig om in te wonen. Ideaal is het grote aan de woonkamer grenzende terras. Dit terras dient tot extra verlengstuk van de woonkamer. Met feestjes of tijdens een mooie dag loopt u direct het terras op. Vanaf het terras kijkt u fraai uit in de lommerrijke tegenovergelegen straat en heeft u zichtlijnen naar de weilanden met de “ijsbaan” en de groene Groningerweg. In de maanden zonder blad kijkt u zelfs uit aan de achterzijde van dit appartement over het Paterswoldsemeer.

Bij het appartement behoort een garage met een elektrische deur die u via het afgesloten binnenterrein bereikt. Tevens is hier een royale gemeenschappelijke fietsenberging.
De locatie is uitstekend. U bent in enkele minuten in het goed geoutilleerde centrum van Paterswolde. Alle winkelvoorzieningen die u wenst zijn hier aanwezig. Ook Haren en Groningen zijn snel en eenvoudig te bereiken. Voor recreëren bent u op de goede plek. Het Paterswoldsemeer bevindt zich direct achter het complex. Ook het wandelen in Drenthe of in natuurgebied “de Onlanden” is snel te realiseren.

Indeling: Afgesloten entree met intercomsysteem, trappenhuis of lift naar 1e etage.
Entree van het op de hoek van het complex gesitueerde appartement, hal met garderobe en toilet en met toegang tot slaapvertrek van circa 30 m2 (aan de achterzijde) met eigen badkamer voorzien van douche, dubbele vaste wastafel en ligbad, entree naar heerlijke royale woonkamer (circa 63 m2) met speelse zithoeken en met half open in lichte kleurstelling uitgevoerde keuken.
De woonkamer is op het westen gesitueerd, hierdoor heeft u op het vrije terras al snel de zon en kunt u tot in de late uurtjes hiervan genieten.
Er is een bijkeuken (met eigen toegang tot het appartement) en via de hal bereikt u nog 2 slaap-/werkvertrekken van circa 17 en 9 m2.
Deze slaapkamers beschikken over een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Naast deze badkamer is een grote inloopkast gesitueerd (eenvoudig tot bijvoorbeeld sauna te verbouwen).

Bijzonderheden:
- Verzorgd en smaakvol!
- Prettig ruim en licht appartement (circa 180 m2);
- Uniek en gunstig op de zon gesitueerd terras direct aan de woonkamer;
- Goede locatie nabij het centrum van het dorp Paterswolde, maar ook snel in Haren en
Groningen;
- Nabij het Paterswoldsemeer;
- Goed verzorgd complex met actieve VvE, maandbijdrage € 302,-- (Emmerdael);
- Voorschotnota energie € 79,-- per maand;
- Eigen garage en aparte gemeenschappelijke fietsenberging.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie