Rijksstraatweg 25, 9756AA GLIMMEN

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

635 m2

Omschrijving

Aan de Rijksstraatweg in Glimmen, vanuit Haren gezien net na het Quintus Bos, ligt dit charmante woonhuis (2/1 kap) met daarachter een riante garage die ook goed te gebruiken is als tuinhuis, berging of werkplaats bijvoorbeeld. Op fietsafstand van de stad Groningen en op loopafstand van lokale voorzieningen zoals de tennis- en voetbalvereniging, het dorpshuis en de basisschool is het een prachtplek om te wonen.

Oorspronkelijk werd dit huis honderd jaar geleden gebouwd maar in 2010 werd de aanbouw gezet en in 2012 de opbouw geplaatst. Bovendien is het huis intern grondig aangepakt waardoor het een heerlijk comfortabel leefhuis is geworden.

De begane grond bestaat uit een gezellige woonkamer aan de voorzijde. Mooi van formaat en voorzien van een pelletkachel voor extra sfeer en warmte. Dan de woonkeuken met dubbele deuren naar de tuin aan de achterzijde. Verder de bijkeuken/berging, een toilet, de hal achter de voordeur met trapopgang naar de etage en de badkamer.
Vanaf de overloop op de etage zijn vier slaapkamers te bereiken, bovendien is er een toilet (Sanibroyeur). Bij de verbouwing is heel handig gebruik gemaakt van diverse schuifdeuren zodat de ruimtes extra goed benut kunnen worden.

Het bijgebouw is in 2000 gebouwd, toen met als doel er hobbymatig te kunnen werken aan auto's. In dit verband is er een vloeistofdichte vloer in gekomen. Dat er ook nog een zolder op zit waar de nodige spullen opgeborgen kunnen worden maakt het naar ons idee alleen maar mooier.

Tenslotte de tuin, deze is mooi afgeschermd van de weg en ligt fraai op zuid-west gericht.

Dit is sfeervol wonen in het groene dorp Glimmen!

Bijzonderheden:
- In 2018 zijn 10 zonnepanelen geplaatst.
- Riolering is al vervangen door PVC-afvoer.
- Vroeger aanwezige septictank is in het verleden verwijderd.
- De garage is momenteel in gebruik als berging.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie