Ritmeesterlaan 12, 9471MT ZUIDLAREN

Vraagprijs

€ 898.000 kosten koper

Woonopp.

215 m2

Perceelopp.

819 m2

Omschrijving

Net buiten het centrum van het geliefde Drentse brinkdorp Zuidlaren ligt deze fraaie villa. Vanuit de verte springen de markante lijnen van het in 2001 gebouwde huis al in het oog. De architectuur, en de materiaalkeuze geven het huis een moderne maar sfeervolle uitstraling.

Door de ligging tegen de rand van het centrum liggen alle faciliteiten van het uitstekend geoutilleerde dorp Zuidlaren op wandelafstand. Zuidlaren kent een rijk verenigingsleven, heeft een ruim horeca- en winkelbestand en heeft meerdere scholen. Daarnaast is Zuidlaren een echt Drents brinkdorp en geroemd om de omliggende natuur zoals het Zuidlaardermeer en het nabijgelegen beschermde natuurgebied Het Stroomdal van de Drentsche Aa. De steden Groningen en Assen bevinden zich op circa 15 autominuten en zijn eveneens goed te befietsen.

Het huis zelf is verrassend speels qua indeling, comfortabel om in te leven en stijlvol om te zien.
Zeer plezierig is dat er een royale slaapkamer met luxe badkamer op de begane grond is gesitueerd. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer kunt u direct de tuin inlopen.
De uiterst royale living is een lust voor het oog. In de serre kunt u in de ochtendzon genieten van een kopje koffie. U kijkt vanuit de serre prachtig uit over de fijne tuin die volop zon en privacy biedt.
De voorzijde van de living kijkt op het westen weids uit over de tegenovergelegen eeuwenoude es. De kamer is royaal maar ook charmant en licht.
De keuken is halfopen, heeft openslaande deuren naar de tuin en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Direct aan de keuken grenst de bijkeuken.
Via de centrale hal met meterkast, garderobe van wandvullende inbouwkasten en het toilet bereikt u de 1e etage. Hier zijn drie zeer plezierige slaapkamers gesitueerd rondom de lichte overloop. Twee kamers bieden toegang tot een eigen dakterras, de uiterst royale slaap-/werkkamer aan de voorzijde kijkt weids uit. Van deze kamer zijn indien gewenst twee kamers te maken. De overloop biedt toegang tot de 2e badkamer welke is voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche. Er zijn op deze verdieping twee diepe bergkasten.

De mooie kavel (819 m2) biedt volop privacy. Er is een eigen oprit naar de geïsoleerde, verwarmde en ruime garage (29 m2). Vanuit het huis heeft u prettig zicht op de zonnige tuin die vanuit meerdere vertrekken direct toegankelijk is. De tuin is ruim en beschut en heeft en meerdere zon- en schaduwterrassen.

Voor een goede indruk van de indeling en van de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een sfeerimpressie bevelen wij u van harte de video aan.

Bijzonderheden:
- Mooie villa op geliefde locatie in Zuidlaren;
- Verrassend royaal;
- Slaapkamer met badkamer op de begane grond;
- Op wandelafstand van het gezellige centrum;
- Goed geïsoleerd en voorzien van 9 zonnepanelen; energielabel A;
- Begane grond en badkamer op eerste verdieping voorzien van vloerverwarming;
- De geïsoleerde garage leent zich uitstekend voor een verbouwing tot praktijkruimte, thuiskantoor of gastenverblijf;
- Heerlijke vrije tuin rondom;
- Mooi en ver uitzicht.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 898.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Villa
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
215 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
30 m2
Externe bergruimte
29 m2
Perceeloppervlakte
819 m2
Inhoud
746 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
A
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie