Westeind 24, 9471CN ZUIDLAREN

Vraagprijs

€ 789.000 kosten koper

Woonopp.

217 m2

Perceelopp.

1.259 m2

Omschrijving

Wat een heerlijk en verrassend vrijstaand huis gaat er achter deze gevel schuil!

De ligging aan de lommerrijke Brink op enkele wandelminuten van het gezellige centrum van Zuidlaren is uitstekend. Fraai en vrij zicht op de Brink aan de voorzijde én weids uitzicht over eigen diepe tuin aan de achterzijde (totaal 1259 m2).

Zuidlaren is een zeer geliefd Drents Brinkdorp. Het dorp Zuidlaren staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten. Het dorp bevindt zich direct nabij het beschermde en bekroonde natuurlandschap van de Drentsche Aa en ten noorden van Zuidlaren bevindt zich het Zuidlaardermeer met een keur aan watersport mogelijkheden. Er is een uitgebreid winkel assortiment, er zijn meerdere basisscholen en er is een rijk verenigingsleven.
In circa 15 autominuten bent u in Groningen en Assen.

De diepe tuin op het westen is uniek! De fraai aangelegde tuin is eveneens via een achtergelegen plein te bereiken. Via de toegangspoort bereikt u de dubbele carport en bergingen.
Met grote zorg, kunde en toewijding is het speelse en verrassende huis ontstaan dat het nu is. Mooie zichtlijnen, een heerlijke woonkeuken, royale slaapvertrekken en een unieke tuin kenmerken dit fijne huis,
Vanaf het terras kunt u tot in de late zonne-uurtjes genieten van de prachtige tuin. De mooi aangelegde tuin kent fraaie borders, een juweel van een oude walnotenboom. Achter in de tuin bevindt zich een carport voor meerdere auto’s en er zijn twee nette bergingen.

Het jaren ’60 huis is meerdere keren zorgvuldig verbouwd. Het is nu een prettig royaal huis. Royaal maar nergens te groot. Intimiteit gaat hier hand in hand met ruimte. De living heeft een gezellige houtkachel en vanuit de living kijkt u uit over de Brink en de tuin.
Door de doordachte uitbouw van het huis is op de begane grond extra veel ruimte ontstaan. Naast de royale entree met toiletruimte bevindt zich hier de gezellige woonkeuken.
De woonkeuken is luxe uitgevoerd en is voorzien van een kookeiland, mooi, uniek en historisch metselwerk, een fraai natuurstenen aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken bereikt u de droge kelder.
Direct naast de keuken is ruimte voor de wasmachine en droger. Eveneens is hier de CV combi ketel gesitueerd. Naast de wasruimte is een bijkeuken met toegang tot de tuin.

Op de 1e etage zijn nu drie slaapvertrekken. Hier zijn indien gewenst zeer eenvoudig vier of vijf vertrekken te realiseren. De kamers zijn nu 24 m2, 29 m2 en 9 m2. (Het vloeroppervlak is beduidend groter daar een deel van de kamers extra ruimte heeft onder de schuine kap).
De master bedroom heeft een inloopkast. Er is een centraal gelegen royale en luxe badkamer voorzien van ligbad, separate douche, toilet en twee wastafels.

Via een vlizotrap bereikt u de bergzolders onder de schuine kap.

Bijzonderheden:
- Speels en verrassend vrijstaand woonhuis;
- Unieke diepe (ca. 55 meter) en zonnige tuin met dubbele carport en twee bergingen;
- Gezellige living en woonkeuken;
- Mooi vrij uitzicht op de tegenovergelegen Brink en de eigen tuin;
- Direct in het geliefde centrum van Zuidlaren.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 789.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
217 m2
Overige inpandige ruimte
20 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m2
Externe bergruimte
28 m2
Perceeloppervlakte
1.259 m2
Inhoud
857 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
4

Energie

Energielabel
C
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In centrum, vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Carport
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie