Westerse Drift 102, 9752LK HAREN GN

Woonopp.

142 m2

Perceelopp.

420 m2

Omschrijving

Op een aantrekkelijke woonlocatie, aan één van de mooiste lanen in Haren gelegen, half vrijstaand huis. Dit markante huis is gebouwd eind jaren 50 en betreft de grotere helft van deze twee-onder- een- kapwoning. Door de ligging op de hoek van de Westerse Drift en de Ruitersteeg biedt dit huis een prachtige vrije uitkijk op het groen.

Dit heerlijk ruime gezinshuis is door de jaren heen goed onderhouden, zowel van binnen als van buiten. De tuin is enkele jaren terug volledig opnieuw aangelegd, hierbij zijn verschillende terrassen en plantenbakken aangelegd.

De ligging is fantastisch, nabij het centrum van Haren met al haar voorzieningen, scholen en de A28.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe en toilet. De ruime en lichte living van 55 m2 met deuren naar de tuin. De woonkamer is voorzien van een parketvloer, houtkachel en vaste kasten. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien, aansluitend is de bijkeuken met achteringang.
Onder de keuken en bijkeuken is een riante kelder (16 m2) met stahoogte, de kelder wordt thans als hobby – klusruimte gebruikt.

Verdieping:
Overloop met toilet en vaste kast. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers waarvan 3 op het zuiden zijn gelegen en toegang bieden tot een “huisbreed” balkon. Deze kamers zijn allemaal 10 m2 groot en hebben allemaal vaste kasten. De ouderslaapkamer van 12 m2 heeft eveneens een balkon en een ruime kledingkast en grenst direct aan de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel, ligbad en de aansluitingen voor de wasmachine/droger. De badkamer is overigens ook via de overloop te bereiken.

Boven de kamers is nog een vliering.

Naast het huis is een gezamenlijke oprit met eigen garage (17 m2) en er is nog een extra berging aanwezig.

Kortom bent u opzoek naar een robuust `leefhuis` op toplocatie in Haren dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie