Woltsingel 13, 9766VN EELDERWOLDE

Woonopp.

227 m2

Perceelopp.

620 m2

Omschrijving

Aan de rand van de Waterwijk, het zuidelijke deel van de jonge en zeer gewilde woonwijk Ter Borch, vinden we de Woltsingel. Aan deze singel ligt dit zeer riante, vrijstaande woonhuis waarvan het perceel aan de achterzijde grenst aan vaarwater. Vanuit uw achtertuin vaart u dus, via een sluis tussen de Waterwijk en het Hoornse Meer, heerlijk rond in het waterrijke gebied ten zuiden van de stad Groningen.

Maar er is natuurlijk meer dan vaarwater alleen, dit huis biedt namelijk ook heel veel ruimte en gemak. Op de begane grond een woonkeuken aan de voorzijde en een riante living op de achtertuin gericht. Samen maar liefst 80 vierkante meter en daar komt bij dat het plafond een zeer plezierige hoogte van 2,80 meter heeft waardoor de ruimtelijke beleving nog eens positief wordt benadrukt. In het zitgedeelte hebben de huidige en eerste bewoners een houtkachel laten installeren voor extra sfeer en warmte. De grote schuifpui geeft toegang tot de tuin, daarover straks meer. Via de hal op de begane grond is de aangebouwde garage (verwarmd en in spouw gebouwd) van binnenuit te bereiken.
De eerste etage is nu ingedeeld met drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is ook daadwerkelijk heel erg groot en is voorzien van een half afgesloten deel wat nu een ruime kledingopberghoek is maar hier is eventueel nog een extra kamer en/of een tweede badkamer denkbaar.
Tenslotte is via een vaste trap een ruime, lange zolder te bereiken met ruimte voor twee extra kamers maar die ook uitstekend dienst kan doen als plek om te werken, te sporten of voor kinderen bijvoorbeeld om te spelen.

Dan zoals gezegd naar buiten. Via de grote schuifpui in de achtergevel is de tuin toegankelijk. Netjes aangelegd met groen en verschillende terrassen maar ook valt gelijk de houten berging met veranda (15 vierkante meter) op. Onder deze veranda is het werkelijk heerlijk toeven, overdag in de warme zomers een schaduwplekje en in de avonduren vooral gezellig bij de houtkachel. In het hoekje van de tuin, onder aan de oever een terras aan het water om even rustig te zitten of te gebruiken als aanlegplek voor uw sloep.

Voor wie een ruim en jong huis aan vaarwater zoekt is dit een pracht optie!

Bijzonderheden:
- Onderhoudsvriendelijk, mede dankzij kunststof kozijnen.
- Geïsoleerde garage met verwarming en uitstortgootsteen (incl. warm water).
- Grote leefruimten, in totaal bijna 230 vierkante meter (uiteraard exclusief de garage).
- Perceel is mooi ruimtelijk gepositioneerd zodat het echte gevoel van vrijstaand wonen hier wordt beleefd.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie