Mervyn Zeldenrust

Makelaar

‘Haren is en blijft een parel in het Noorden.
Ik heb mijn hart eraan verpand. Alles wat een dorp geliefd maakt, heb ik hier gevonden! Als makelaar kan ik mijn passie voor Haren en omgeving tot uiting brengen. Daarnaast adviseer ik u graag over alle kansen en uitdagingen bij de gespecialiseerde aan- of verkoop van een monument.’

Komend uit een echte aannemersfamilie ben ik letterlijk van jongs af aan opgegroeid tussen de stenen. Ook was al snel duidelijk dat de commerciële kant van de "stenen" mij meer boeide dan het praktisch uitvoerend bezig zijn in de bouw. De keuze voor het vak makelaar was dan ook vlot gemaakt. Mijn opleidingen, waaronder de HEAO management, economie en recht, hebben dan ook altijd in het teken gestaan van het boeiende vak van makelaar. In de ruim 12 jaar dat ik als makelaar actief ben heb ik een brede kennis opgedaan in Drenthe en Noord- en Zuid Groningen/Haren.

Passie voor huizen en de diversiteit in mensen is wat mij aanspreekt in dit vak. Dit doe ik vanuit de klassieke benadering van het makelaars vak, het optimaal bij elkaar brengen van vraag en aanbod door een heldere en intensieve communicatie met oog voor detail.

Zelf heb ik mijn hart verpand aan het prachtige dorp Haren. Alles wat een dorp geliefd maakt heb ik hier gevonden, samen met mijn vrouw en twee kinderen, wens ik hier nog jaren te wonen en natuurlijk... leuke zaken te doen!

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie